FAMILY DAY DI RANTAU D'RHU KUALA ROMPIN

Monday, May 01, 2017


Assalammualaikum wbt,

Sabtu dan ahad yang lepas Nurul ada family dekat Rantau D'Rhu Kuala Rompin. Ni family day untuk tahun yang kedua bagi keluarga makjum. Bukan selalu kan buat family day. Memang best dan happening. Makin lama keluarga makin bertambah ^^

Time family day ni kitaorang banyak acara sukaneka dan makan2. Acara kemuncak pada sebelah malam. Siap ada karoake tau. Alhamdulillah. Dapat release stress daripada masalah kerja. Tapi time cuti-cuti pun Nurul still dapat buat sales Shaklee tau. Alhamdulillah. Rezeki Allah tu sangat luas :D



Kali ni siap buat baju tau. Memang awesome sangat. :D




















Dan Nurul ambil keputusan untuk share gambar lawak ni. Hahaha. Nurul bukak je group family, terpampang la gambar-gambar ni. Hahaha. Sakit perut gelak. Tak tahu la sape punye keje. Muka huduh2 macam ni pun ditangkapnye.

Tapi itu semuanye adalah kenangan. Betul tak? ^^ Semoga berjumpa lagi untuk family day tahun depan. In Sha Allah, amin :)





You Might Also Like

2 Comments

  1. Baju tema merah menyala 😄 Menyemarakkan semangat 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tu yang masing2 excited ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email