EDITING BLOG | SHAKLEE BY DILLA - Syahirah Valiant

Post Top Ad

May 27, 2017

EDITING BLOG | SHAKLEE BY DILLA


Assalammualaikum wbt,

Alhamdulillah, done edit blog akak kita sorang ni. First time dalam sejarah Nurul edit blog, ada client yang mintak warna biru tau. Memang tak pernah client mintak warna biru. Hehehe. Tapi cantik pulak biru ni. Nurul pun dah tersuka tau. Simple as always. Kalau nak buat tempahan dengan Nurul, memang Nurul akan cakap awal-awal yang Nurul akan buat sangat simple.

So tadaaaa ~ Ni la hasilnya. Alhamdulillah. Tapi header tu bukan hasil daripada Nurul ye :D



No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad