EDITING BLOG | SHAKLEE BY DILLA

By Nurul Syahirah - Saturday, May 27, 2017


Assalammualaikum wbt,

Alhamdulillah, done edit blog akak kita sorang ni. First time dalam sejarah Nurul edit blog, ada client yang mintak warna biru tau. Memang tak pernah client mintak warna biru. Hehehe. Tapi cantik pulak biru ni. Nurul pun dah tersuka tau. Simple as always. Kalau nak buat tempahan dengan Nurul, memang Nurul akan cakap awal-awal yang Nurul akan buat sangat simple.

So tadaaaa ~ Ni la hasilnya. Alhamdulillah. Tapi header tu bukan hasil daripada Nurul ye :D



  • Share:

You Might Also Like

0 Comments