WATCHING THE BOSS BABY, EAT AT DUBUYO & SHOPPING AT ELLIANTO - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 25, 2017

WATCHING THE BOSS BABY, EAT AT DUBUYO & SHOPPING AT ELLIANTO


Assalammualaikum wbt,

Ahad lepas Nurul dengan adik Nurul pergi la jalan-jalan nak tengok cite The Boss Baby ni. Hehehe. Nurul yang paksa adik Nurul biar tengok cite ni. Sebab kite ni nak sangat tengok. Dan akhirnya sesi memaksa ni berjaya. Hehehe :D


Apa yang Nurul nak simpulkan dekat sini. Cite ni sumpah best giler. Haaa ! Giler engko. Hehehe. Tapi memang best. Rasa nak tengok lagi sekali je. Korang yang nak gi tengok ni wajib bawak budak-budak. Comel sangat cite ni.





Sebenarnya Nurul nak tengok time 1.30pm. Tapi serious la full. Last-last ambik la jugak pukul 3.30pm. Sementara tu kita gi melantak dulu dekat DUBUYO . Hehehe











Dan akhir sekali Nurul pun shopping-shopping dekat Ellianto. Nampak tak. Pembaziran berlaku di situ. Korang tahu la kan ellianto tu ada apa. Makeup pun tak habis pakai lagi dah tambah koleksi baru.




So inilah aktiviti Nurul dengan adik Nurul kalau dia balik dari asrama. Best jalan dengan dia sebab ntah la. Sebab kitaorang paling rapat kut. Umur pun Nurul tua setahun je. Kalau nak tengok wayang ke apa memang Nurul mengajak dia je. 


So, korang wajib tengok The Boss Baby tu tau ^^


2 comments:

  1. Best sangat cerita The bOss Baby tu.. Puas gelak2..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad