SAAT GENTING BUAT PARA SID

Monday, May 01, 2017



Assalammualaikum wbt,

Sekian lama Nurul tak update blog. Mana taknya, 2 hari lepas busy dengan aktiviti family day Makjum. So memang laptop pun tak bawak. Hehehe. And hari ni memang Nurul akan focus blog je ^^

Alhamdulillah. Dah masuk bulan ketiga Nurul bergiat dalam bidang perniagaan Shaklee. Dan Alhamdulillah berkat usaha dan doa orang yang tersayang, Nurul berjaya perolehi bonus kali ketiga. Walaupun tak seberapa, tapi bersyukur sangat. Sebab itu lah rezeki yang Allah kasi setanding dengan usaha Nurul. Kalau nak lebih lepas ni, kena usaha lebih lagi. Yeahhhh.

Mana taknya. Bulan April memang saat kejatuhan Nurul sangat-sangat. Sebab apa? Ntah la. Sebab down tu memang melampau. Nurul pun ada luahkan perasaan dekat upline Nurul tentang Nurul down ni. Alhamdulillah. Berkat kata-kata upline Nurul, Nurul berjaya target bonus bulan ni. Alhamdulillah.

Dan kata-kata upline Nurul yang akan sentiasa Nurul ingat, "bersangka baik dengan Allah. Allah akan kasi yang lebih baik."



Ingatkan tu je kejutan untuk Nurul. Tapi ada lagi !! Hehehe. Yang ni memang Nurul paling excited. Upline Nurul dah naik rank supervisor !!! Alhamdulillah. Time ni Nurul tengah makan, memang melompat haaa sebab seronok sangat. Hahaha. Orang lain naik rank, kita pulak yang terlebih excited kan ^^ Alhamdulillah. Kak Umie memang layak naik supervisor. Banyak sangat yang dia dah tolong anak-anak buah dia. Syukur sangat-sangat. Memang time tu Nurul tak terkata apa. :D





Ucapan khas daripada Nanny kita, Kak Mila. Geng #gegarsuperlady memang hebat sangat-sangat. Dan malam tadi merupakan detik closing yang sangat mendebarkan. Tak pernah Nurul berbisnes rasa macam ni tau. :D



Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar. So untuk bulan May, kita target lagi tinggi sikit daripada bulan yang sebelumnya. Chayok geng #gegarsuperlady !! ^^




You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email