MACAM MANA NAK SUSUN GALLERY GAMBAR DALAM IPHONE?

by - Saturday, April 08, 2017



Assalammualaikum wbt,


Siapa pengguna Iphone dekat sini? Nurul nak mintak tolong sikit boleh? Huhuhu ~ Sikit je. Tak banyak pun ^^


Nurul nak tanya, macam mana korang susun gallery gambar dalam iphone eh? Nurul tengok gallery Nurul giler berserabut. Nak cari gambar pun payah. Kadang-kadang nak pilih gambar lain, terpilih gambar lain. Lagi-lagi bab testimoni. Memang berterabur habis.


Nak tengok macam mana gallery gambar Nurul? Hahaha. Sekejap ye Nurul tunjuk ^^










See, berterabur haaa ! Hahaha. Korang ada cara tak nak susun macam mana ikut album. Lagi senang nak cari gambar. Please help Nurul :D



Thank You Awak ^^





You May Also Like

4 Comments

  1. Wah dasyat galeri gambar tu hehe.. Pendapat saya, untuk testimoni tu separate buat album berlainan. Contoh: Testimoni Lose Weight, Testimoni Kulit Berjerawat etc. Untuk produk pun buat juga album yang berlainan mengikut function masing-masing. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dahsyat kan.. sebab tu nak cari gambar pun payah.. ok2.. Nurul try susun ikut macam tu ^^ tq sis.. :D

      Delete
  2. cuba nurul out dulu dari apps photos tu. make sure mmg betul2 dah close apps. then try click balik. cari simbol + untuk buat new folder. before proceed buat new folder tu nanti ada option untuk tick gambar mana nak letak dalam folder tu. tapi even dah ada folder, gambar berterabur tu masih ada kat situ jugak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ada buat jugak.. cara tu boleh la jugak senang nak cari gambar ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D