KENAPA SHAKLEE MENJADI PILIHAN UNTUK BISNES? - Syahirah Valiant

April 04, 2017

KENAPA SHAKLEE MENJADI PILIHAN UNTUK BISNES?




Assalammualaikum wbt,


Image result for shaklee pilihan bisnes



Cakap je pasal bisnes ramai yang nak berbisnes. Nak ada income sendiri. Nak ada income tambahan. Betul tak? ^^


Nurul pun macam tu jugak. Kalau boleh Nurul tak nak susahkan ibu abah lagi. Semuanya Nurul nak usaha dan dapatkan sendiri. Nurul memang dah berbisnes lebih kurang 2 tahun lebih. Alhamdulillah. Usia perniagaan yang panjang bagi seorang gadis yang berumur 20 tahun sekarang ni.

Tapi kenapa Nurul tinggalkan bisnes pandora Nurul tu untuk buat bisnes shaklee ni? Padahal income dah banyak da. Nurul nak start dari bawah balik. Kenapa dan kenapa?


Sebab Nurul nampak bisnes shaklee ni akan berpanjangan. In Sha Allah kalau Allah kasi peluang untuk hidup lama. Dan bisnes shaklee ni pun ada banyak sangat la benefit dia. Da la ada untung runcit. Ada bonus setiap bulan pulak tu. Memang superb sangat la ! Sebab tu Nurul beralih ke shaklee. Alhamdulillah, keputusan Nurul tak pernah salah.

Dalam shaklee Nurul belajar banyak benda. Daripada set target sehinggalah cara kita mendekatkan diri dengan Allah. Semuanya serba perfect. Dan Nurul fikir, bisnes shaklee ni Nurul dapat wariskan kepada anak-anak Nurul nanti. In Sha Allah. :D 



So korang yang tengah nak cari peluang berbisnes? Meh whatsapp Nurul untuk tahu maklumat lanjut. Memang best giler. Korang tak sempat nak rasa down, ada je yang support balik ^^ Whatsapp Nurul dekat nombor ni ye 017-3575871 . Kita sama-sama membantu :D






2 comments:

  1. InsyaAllah usaha tangga kejayaan dik. Semoga sentiasa bersemangat

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D