HEADER SYAHIRAH VALIANT DOT COM

by - Sunday, April 16, 2017



Assalammualaikum wbt,

Punya la sekian lama blog Nurul ni tak berheader. So tercetus la idea nak buat header baru. hehehe. Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak ^^ Walaupun sangat simple tapi puas hati. Ok la ni kan. Sebab Nurul suka tukar-tukar header. Asal ada idea baru je mesti tukar. ^^


So nampak la bercorak sikit blog Nurul ni. Kalau tidak nampak plain je. Dan Nurul pun dah tukar warna blog ni jadi ke warna favourite Nurul. Bukan la pink. Dia macam ada warna merah-merah sikit :D


And nak inform korang. Nurul pun ada buat tempahan header ni. Harga memang sesuai untuk newbies ^^ Header je serendah RM15 :) Tapi nak bagitahu yang header yang Nurul akan buat adalah header yang simple. Yang crowded-crowded memang Nurul tak buat.



So, pada sesiapa yang nak tempah header simple cenggini, boleh la baca dekat page ni ye. Segala maklumat ada dekat situ :)




You May Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D