EDITING BLOG FAYYADH BOOK - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 16, 2017

EDITING BLOG FAYYADH BOOK



Assalammualaikum wbt,


Hari ni seawal 3 pagi Nurul bangun untuk edit blog client Nurul ni. Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak. Hehehe. Dengan mata pun tengah sembam ni >.<

Takpe2, kejap lagi tidur balik. Mana tak penatnya. Nurul pun kerja sampai sabtu. Hari ahad je ada waktu rehat.


So, inilah hasilnya. Fayyadh Book ni sebenarnya blog untuk bisnes. Diaorang ni ada jual buku-buku untuk kanak-kanak membaca. Sesiapa yang nak beli boleh la contact akak kita ni tau. Memang banyak sangat buku yang dia jual. In Sha Allah, buku-buku tersebut akan membantu kanak-kanak yang masih dalam proses untuk membaca ^^


Akak kita ni request untuk blog warna purple. Nurul pun tertarik dengan warna blog ni. Hehehe. And tema macam ada anak-anak gitu ^^

Alhamdulillah. Semoga akak kita ni berpuas hati dengan result yang Nurul edit. Macam Nurul cakap sebelum ni, memang Nurul edit blog client Nurul dengan hasil tangan yang simple je sebab Nurul tak suka benda crowded. ^^

8 comments:

  1. Pandai edit blog rupanya awak ye :) Siqah semuanya blog owner template yang buat. tak tahu coding :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. saya edit yang biasa2 je awak :)

      Delete
  2. Waaaa nurul pun amek tempahan ye.. moga terus berkreatif ye nurul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak.. Nurul pun ambik tempahan blog.. tapi yang biasa2 punya je :D

      Delete
  3. memang hebat kalau boleh edit blog nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Nurul edit biasa2 je :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad