CARA BELI VIVIX DI HQ SHAKLEE - Syahirah Valiant

April 25, 2017

CARA BELI VIVIX DI HQ SHAKLEE

HQ shaklee terbaru sunway avenue




Assalammualaikum wbt,

Selain daripada beli Vivix daripada pengedar-pengedar Shaklee, korang jugak boleh beli vivix di hq Shaklee sendiri tau. Korang boleh feeling-feeling datang hq baru. Hehehe. Memang best la citenya. Tapi nak beli vivix dekat hq ada caranya tau. Jom Nurul cite macam mana nak beli dekat hq ^^


MANA NAK DAPAT ID BELI VIVIX ?

Jawapannya senang je. Korang boleh guna ID Nurul. Nurul daftar Shaklee menggunakan nama ibu Nurul. 

HASMAH BINTI ABDULLAH
1252912

Kalau nak lagi best kan. Korang boleh register terus jadi ahli. Lagi best sebab dapat harga ahli terus untuk beli vivix tau ^^ Caranya korang register nama korang dan pakai no ID Nurul sebagai upline korang. Mudah je kan. In Sha Allah, korang akan dapat the best service selepas daftar ahli dengan Nurul ^^






E-mail : syahirahvaliant@gmail.com

Call / Whatsapp / SMS : 017-3575871




2 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D