8 PERKARA TENTANG SHAKLEE SEBELUM JADI AHLI - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 09, 2017

8 PERKARA TENTANG SHAKLEE SEBELUM JADI AHLI



Assalammualaikum wbt,

Sebenarnya ramai je yang nak jadi ahli shaklee ni kan. Tak kira la untuk berbisnes ataupun untuk consume sendiri. Tapi, jadi ahli SHAKLEE secara PERCUMA?? Ada ke? Hehehe ^^ Memang ada je jalan untuk jadi ahli Shaklee secara PERCUMA. Kami sebagai SID sangat berbesar hati mengalu-alukan kehadiran orang baru dalam family besar Shaklee ^^


Tapi macam mana? Sabor-sabor. Sebelum tu korang kena tahu banyak benda pasal Shaklee. Tahu basic pun ok :D







PERIHAL SHAKLEE YANG KORANG KENA TAHU !!

Sebelum korang baca lebih panjang apa yang Nuruk nak tulis ni, korang kena faham dan tahu ada beberapa jenis individu yang mendaftar untuk jadi ahli Shaklee, iaitu :-


1. Individu yang mendaftar untuk jadi ahli bagi mendapatkan faedah HARGA AHLI / diskaun 20% - 30% dari harga runcit dan ahli ni tak semestinya buat bisnes. Dan setiap ahli layak untuk mendapat konsultasi istimewa untuk 24 jam seumur hidup. See, best kan? ^^

** Bermula MAC 2014, pihak Shaklee telah menguatkuasakan harga ahli adalah untuk ahli Shaklee yang berdaftar SAHAJA dan harga runcit adalah untuk bukan ahli. Mana-mana pengedar yang tak mematuhi penguatkuasaan tersebut akan diambil tindakan tegas oleh pihak Shaklee.


2. Individu yang mendaftar untuk menjana pendapatan dari perniagaan Shaklee. Kalau korang tergolong dalam golongan ni, korang memang jumpa blog yang betul ^^ Hehehe. 




CARA UNTUK JADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 cara iaitu :


1. Daftar ahli sebanyak RM80.00 (semenanjung) dan RM90.00 (Sabah / Sarawak) - pendaftaran termasuk kos pos membership kit.



ATAU



2. Boleh membeli mana-mana kombinasi produk Shaklee melebihi 200uv (points) iaitu bersamaan lebih kurang RM700.00




KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE

Satu-satunya produk makanan tambahan yang dijamin selamat dan diperbuat dari sumber semulajadi tanpa menggunakan bahan kimia yang merbahaya dan telah melalui ujian klinikal dan mendapat pengiktirafan FDA. Apa yang BEST SANGAT Shaklee ni?


  • TIDAK mengandungi Paraben
  • TIDAK mengandungi Triklosan
  • TIDAK mengandungi Phthalates
  • TIDAK mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK mengandungi Glikol
  • TIDAK mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang "Volatile"
  • TIDAK mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK mengandungi Ammonia
  • TIDAK mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK mengandungi Toulene
  • TIDAK mengandungi Peluntur warna
  • TIDAK mengandungi bahan perisa
  • TIDAK mengandungi pewarna
  • TIDAK mengandungi Lemak trans
  • TIDAK mengandungi Pemanis tiruan
  • TIDAK mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK mengandungi Bahan-bahan Terlarang









KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Ni yang ramai suka ^^ PENJIMATAN dan BONUS tunai. kan? Korang akan dapat penjimatan sehingga 20% untuk satu satu produk dengan pembelian harga ahli dan paling best setiap pembelian, korang akan dapat UV (point) dan UV tu nanti korang boleh tukar dengan tunai pada setiap 14hb. Lagi banyak korang beli, lagi banyak penjimatan, lagi banyak point, lagi banyak boleh redeem cash ^^


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad