1st Giveway By FWS - Syahirah Valiant

April 16, 2017

1st Giveway By FWS


KLIK GAMBAR SMART NI UNTUK JOIN ^^


IG : @_NRLSYHIRH


Assalammualaikum wbt,

Sekian lama Nurul mendiam tak join giveaway mana-mana blogger, kali ni Nurul nak join giveaway kawan blogger kita ni ^^


Hadiah sangat menarik tau. In Sha Allah, kalau ada rezeki kita menang. Ini pun cuba nasib je. Mana la tahu kan :D

Meh kita join ramai-ramai. Kita viralkan giveaway kawan kita ni. Yeahhhhh !!! ^^



10 comments:

  1. Hai.. Terima kasih sudi join :) senarai peserta dah diupdate. Goodluck! :*
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  2. good luck, syahirah

    mya nak jemput join segmen

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-mencari-bloglist-by-mya.html

    ReplyDelete
  3. Hi !! pemenang dah diumumkan:) Tahniah kepada yang berjaya.. sesiapa yang tak berjaya tu boleh cuba next GA :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/tahniah-senarai-pemenang-pemenang-1st.html

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D