SUMMARY JUALAN SHAKLEE MARCH 2017 - Syahirah Valiant

March 28, 2017

SUMMARY JUALAN SHAKLEE MARCH 2017



Assalammualaikum wbt,

Dah nak masuk bulan April kan. Cepat je masa berlalu. Dan tiba lah masanya untuk kita close sales bagi bulan March. Haihhh. Dup dap engko. Hahaha. Mana taknya. Pada setiap akhir bulan la para SID akan kira target yang telah dibuat. Sama ada tercapai atau tidak.

Kalau tak tercapai. Jangan cepat putus asa. Pastikan target pada bulan depan akan tercapai. Kita all out ye ^^ Best tau sebenarnya join agent Shaklee ni. Kita akan belajar macam mana nak uruskan bisnes kita sendiri. Da la setiap bulan dapat bonus. Then untung runcit pun sangat lumayan tau. Memang tak rugi uolsss ^^


Ok, sekarang ni jom kita summary kan jualan kita pada bulan March 2017. Alhamdulillah. Nurul achieve apa yang Nurul target untuk bulan ni. Semoga untuk bulan yang seterusnya pun Nurul akan capai target ^^


1. Esp ( 6 tong )
2. Alfalfa ( Buy 1 Free 1 )
3. Herbal Blend ( 2 tiub )
4. Lecithin ( 1 botol )
5. Gla Complex ( 1 botol )



Alhamdulillah. Memang puas hati sangat dengan pencapaian bulan ni. Korang pun nak macam ni jugak? Boleh je. Meh join Nurul untuk kita sama-sama jana pendapatan dari rumah je. Yang nak buat part time pun boleh :D





SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI :


WHATSAPP / CALL / SMS : 017-3575871 ( NURUL )

INSTAGRAM : @SYAHIRAHVALIANTBEAUTY

FACEBOOK : NURUL SYAHIRAH


3 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D