SHAKLEE EFFECT ESP DAN VITA C PLUS - Syahirah Valiant

Latest

March 10, 2017

SHAKLEE EFFECT ESP DAN VITA C PLUS

Assalammualaikum wbt,

Sebenarnya dah lama Nurul nak update pasal ni. Tapi asyik tertunggak je. Hahaha ^^ Kali ni Nurul nak buat shaklee effect Nurul sendiri. Apa yang Nurul share ni merupakan experience Nurul dah lahirnya dari hati yang ikhlas. Hahaha, ayat bukan main lagi ^^

Ok, jom kita teruskan !!


Nurul sebenarnya dah lama consume Shaklee. Dari tahun lepas lagi Nurul consume. Tapi tu la, bila takde effect, Nurul terus stop consume. Haihhh ! Bengong kan Nurul dulu. Yela kan ~ Time tu pun macam nak effect cepat je. Tapi buat pengetahuan korang, supplement yang lambat effect adalah supplement yang bagus. Sebab apa? Sebabnya, supplement tersebut tengah membaiki dalaman korang. Bila dalaman dah cantik, automatik luaran akan jadi cantik. Bukan setakat cantik je tau. Kita boleh sihat sekali. 2 dalam 1 gitu ^^

Alhamdulillah, lepas 4 bulan rasanya Nurul consume Shaklee, selepas Nurul stop daripada consume dulu tu, banyak sangat perbezaan dekat Nurul yang Nurul hadapi sendiri. Sekarang ni Nurul fokuskan dekat HOT ITEMS tau. Esp dan vita c plus. 2 supplement ni memang cepat je habis stock. Hahaha. Kadang-kadang nak buat stock sendiri pun tak sempat >.<"




Masa mula-mula memang Nurul consume vita c plus ni. Walaupun harga dia agak mahal, tapi memang bebaloi. Berbaloi dari segi apa? Haaa ! Ni baca betul-betul tau. Memang serious tak rugi consume vita c plus ni walaupun mahal sebab ianya boleh tahan sampai 6 bulan beb ! Ada tak supplement yang tahan sampai 6 bulan? Takde kan. Bila beli, dalam masa 1 bulan, dah habis. Lepas tu kena beli lagi dan tak terasa membazir ke? Huhuhu

Nurul memang suka consume vita c plus ni sebab effect yang Nurul dapat merupakan effect yang dah lama sangat Nurul nak. Effect apa tu? Ok, first sekali, muka Nurul ni memang jenis muka berminyak. Memang tak selesa sangat. Bila orang tengok pun macam glossy-glossy gitu. Memang tak lawa la. Hahaha. 

Alhamdulillah, lepas Nurul consume vita c plus, bukan sahaja muka tak berminyak, tapi jerawat pun cepat kecut. Seriously ! Memang tak tipu. Hahaha. Excited betul nak bercerita. ^^ Kalau tak dulu, muka da la berminyak, jerawat besor-besor pulak tu. Memang tak best. Dan yang paling penting, takde keyakinan langsung untuk jumpa dengan orang ramai. Bukan untuk cantik je tau vita c plus ni. Alhamdulillah, resdung Nurul pun dah makin berkurang. Alhamdulillah, syukur sangat2. Apa yang kita ikhtiarkan, In Sha Allah, Allah akan bantu dan jadikan ianya kenyataan.






And lagi satu ^^ Nurul sekarang pun dah start consume esp. Nurul suka giler esp ni sebab rasa soya. Yeahhh ! Hahaha. Memang sedap sangat2. Lagi nikmat kalau campur dengan fresh milk. Memang best la katanya. Hehehe. Tapi Nurul lagi suka minum pure esp. Entah la, ada certain yang tak suka. Tapi Nurul suka sangat2 ^^

Apa yang Nurul dapat lepas consume esp? Banyak sangat effect baik yang Nurul dapat. Lepas Nurul breakfast hanya dengan esp, Nurul boleh tahan lapar sampai tengahari tau. Esp ni memang sesuai untuk diet yang sihat. Kalau tak, dah breakfast pagi tu pun, sampai ofis mesti lapar balik. Rasa nak kunyah2 something. Betul tak? ^^

So, inilah pilihan yang tepat untuk korang berdiet. Buat apa nak seksa diri sendiri sedangkan kita boleh diet secara sihat kan? ^^ Bukan untuk sihat je. Kulit pun akan jadi lembut. Memang gebu la kulit kita nanti. Hehehehe. 1 tong ni boleh tahan sampai 2 bulan tau. Esp ni pun sesuai pada sesiapa yang tengah ikhtiar untuk mendapatkan anak. In Sha Allah, dengan ikhtiar dan usaha kita, Allah akan bagi apa yang kita nak. Yang penting, kena doa ye :D




Tak percaya? Haaa, meh kita tengok effect Nurul sendiri. Memang Nurul puas hati sangat. Walaupun lambat, tapi effect dia memang the best ^^




Ni gambar time Nurul stop consume esp dan vita c plus. Bekas jerawat dan jerawat yang bagi Nurul amat teruk. Plus dengan muka berminyak. Memang tak selesa. Huhuhu.





TAPI ..........





Jeng jeng jeng ~ Kulit Nurul lepas konsisten consume vita c plus dan esp. Alhamdulillah. Memang Nurul puas hati sangat. Betul la orang kata, shaklee ni kena consume secara konsisten, baru lah kita akan dapat effect tersebut. Tapi yang penting, sentiasa doa dan terus berdoa untuk apa yang kita nak ^^

Ni muka no foundation tau. Hehehe. Nurul just pakai bedak baby, lipstick and blusher je ^^









NAK KESIHATAN YANG BAIK DAN FLAWLESS-FLAWLESS ^^ Hehehe.


BOLEH CONTACT NURUL MELALUI :

WHATSAPP : 017-3575871

INSTAGRAM : @SYAHIRAHVALIANTBEAUTY


COD : AREA PUCHONG

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D