MASALAH KULIT SUNBURN HILANG DALAM MASA SEMINGGU - Syahirah Valiant

Latest

March 12, 2017

MASALAH KULIT SUNBURN HILANG DALAM MASA SEMINGGU

Assalammualaikum wbt,


Ada tak sesiapa yang kulit dia jenis senang nak terbakar. Nurul ada kawan yang jenis kulit macam ni. Pantang kena matahari sikit, mesti merah-merah je muka dia. Sangat kesian sebab dia kata memang pedih sangat-sangat. 




Kalau diikutkan petua orang lama, memang banyak cara nak hilangkan masalah kulit sunburn ni. Contohnya dengan menggunakan mayonis, timun dengan susu tepung, kulit lidah buaya / aloe bera, tomato dan sebagainya. Banyak sangat petua orang dulu-dulu ^^


Image result for punca muka sunburn


Dan cara yang terbaik ialah dengan elakkan boleh berlakunya masalah sunburn ini ialah dengan pemakanan yang seimbang. Sayuran hijau dan buah-buahan tu rajinkan diri untuk makan ye ^^


Ini kisah si adik yang mengalami masalah kulit sunburn yang boleh dikatakan teruk jugak la. Kesian sangat tengok adik ni. Nurul tahu mesti pedih tu. Kalau badan mungkin la boleh cover, tapi ni kalau dekat muka? Haihhh ! Nak keluar pun rasa tak bersemangat. Betul tak.Then takkan la kita nak letak foundation 24 hours? Hehehe.

So adik kita ni ikhtiar cara untuk mengambil Esp Shaklee & Vita c Plus Shaklee. Alhamdulillah, dalam masa seminggu je tau kulit adik kita ni da ok. Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat. Akhirnya kulit beliau dah kembali sekata tapi !! Makin cerah pulak tu ^^





Ini dia testimoni fresh daripada adik comel kita ni. Hehehe. Alhamdulillah. Dengan ikhtiar adik kita ni, dia dapat kulit yang diingini malah lebih cerah daripada sangkaan beliau ^^





"Nurul2, macam mana nak order? Excited la nak try ^^." 


Senang je awak. Klik je gambar dekat bawah ni tau. Ni order melalu web Shaklee. Kita ada 2 cara order. Kejap lagi Nurul inform macam mana ye :D



UNTUK PEMBELI DIRECT WEB








ATAU



SEBARANG PERTANYAA DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI NURUL :


NURUL SYAHIRAH BINTI SAMSUHAN

( YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR )

SMS / CALL / WHATSAPP : 017-3575871

INSTAGRAM : @SYAHIRAHVALIANTBEAUTY



"Setiap pembelian dengan Nurul, korang wajib dapat FREE CONSULTATION. Dan berkemungkinan akan berpeluang mendapat FREE GIFT khas dari Nurul."



COD : AREA PUCHONG


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D