KENAPA ESP MENJADI PILIHAN RAMAI? - Syahirah Valiant

Latest

March 15, 2017

KENAPA ESP MENJADI PILIHAN RAMAI?



Assalammualaikum wbt,


Esp?? Shaklee's Lover memang familiar kan dengan nama ni ^^ Hehehe. Kenapa ESP menjadi pilihan ramai? Untuk pengetahuan korang, esp pada bulan 2 dah 2 kali restock dan habis dengan jayanya. Penangan ESP memang the best sampaikan orang berebut nak kan. Ada yang beli sampai berkotak-kotak tau. Tak nak habis stock punya pasal.


Dan hari ni, 15 March 2017, Esp dah direstock semula untuk bulan March. Yeahhhh ! Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat sebab dah ramai yang booking untuk order. Bila tahu esp da ada, kemain lagi cepat je nak grab ^^


Nurul pun grab satu jugak untuk buat stock kegunaan sendiri. Hahaha. Nurul pun consume esp tau. Sebab tu Nurul memang recommend dekat korang untuk consume esp. Sekali rasa memang nak lagi. Sesetengah orang suka campurkan esp dengan fresh milk atau milo atau apa je minuman favourite korang. Tapi nak diingatkan yang esp ni tak sesuai dicampurkan dengan minuman berkafein tau. Sebab kafein akan mematikan protein soya yang ada. Tapi style Nurul pulak, Nurul suka minum pure macam tu je. Hehehe. Sesetengah orang memang tak boleh masuk pure macam tu je. Tapi tak tahu la. Jadi favourite Nurul pulak. Rasa pun tersangat sedap tau. Sebab tu ramai yang suka. Bukan setakat sedap je. Kebaikan untuk diri pun banyak tau ^^





KEBAIKAN : ESP SHAKLEE

  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

  • Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

  • Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat.

  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^

  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang.

  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau.

  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian.



Jom kita usha serba sedikit testimoni pelanggan yang dah berpuas hati ye. Ni baru sikit. Banyak lagi testimoninya. ^^

















Alhamdulillah, dengan ikhtiar mereka, mereka dapat apa yang mereka nak. Tapi yang penting, doa dan ikhtiar yang berterusan. In Sha Allah :)







UNTUK PEMBELIAN, KORANG BOLEH KLIK GAMBAR DI BAWAH. ORDER MELALUI WEB DAN DIRECT HQ YE ^^










SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH CONTACT NURUL 

SMS / CALL / WHATSAPP : 017-3575871

INSTAGRAM : @SYAHIRAHVALIANTBEAUTY



COD : AREA PUCHONG



No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D