KEISTIMEWAAN DAN KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

Wednesday, March 08, 2017

VIVIX SHAKLEE BERBALOI-BALOI !




Assalammualaikum wbt & salam ceria semua ^^ Lamanya Nurul tak update blog. Maklum la, macam Nurul cakap sebelum2 ni. Memang Nurul busy Isnin-Jumaat sampai tak sempat nak update blog. Hehehe ^^ Sebelum Nurul start berbicara, Nurul mendoakan kesejahteraan untuk readers-readers Nurul ye :D






Jom Nurul belanja korang dengan video yang mungkin akan mempengaruhi pilihan korang. Memang pilihan ada di tangan kita. Tapi pastikan awak buat pilihan yang betul ye.

Video ni mengisahkan seorang suami yang tidak mempercayai supplement. Walhal dah nak lumpuh tu tapi still berdegil. Normal la kan. Manusia kalau tak nampak depan mata, dia takkan percaya. Tapi Alhamdulillah, sang isteri masih bersabar dan terus-terusan bagi sang suami supplement Shaklee. Meh kita dengan cerita beliau :D








Bulan ni ada berita baik untuk vivix lovers tau ^^ Apa benda pulak tu? Hehehe, sabar-sabar. Kita nak bagitahu ni :D 


Korang boleh dapatkan vivix kegemaran korang dengan HARGA SUPERB MURAH !!! Hanya untuk customer kesayangan Nurul je tau. Bukan tu je. Korang pun akan dapat FREE GIFT khas daripada Nurul. Best kan shopping dengan Nurul ^^



Sebelum Nurul teruskan sharing berkaitan vivix, jom sama-sama kita baca Al-Fatihah dan selawat ke atas nabi. In Sha Allah, hidup kita akan diberkati ^^



KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE

Memperbaiki DNA

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang telah selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.




Memperbaiki tenaga sel

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kadriovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix dapat membantu mengembalikan keremajaan anda ^^





KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

  • Menggalakkan penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakkan kesihatan keseluruhan



Vivix adalah minuman campuran botanik merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.




Sekarang ni jom Nurul belanja korang feedback khas dari customer-customer vivix yang telah berpuas hati. Memang tak rugi tau ambik vivix sebab kesihatan kita lebih mahal daripada vivix ^^






















Alhamdulillah, vivix dah banyak membantu untuk menyembuhkan orang-orang yang memerlukan. Alhamdulillah. Yang penting kena ikhtiar dan sentiasa berdoa :D






Untuk order, korang klik dekat gambar ni ye. Order direct Branch Shaklee ^^






SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI NURUL SEPERTI DI BAWAH YE :


WHATSAPP : 017-3575871

INSTAGRAM : @SYAHIRAHVALIANTBEAUTY



COD : AREA PUCHONG

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email