WATERMARK SYAHIRAHVALIANT DOT COM

Sunday, February 12, 2017


Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah. Akhirnya syahirahvaliant.com dah ada watermark sendiri. Hahaha. Just simple watermark je. Nurul bukannya pro dan macam ni je la hasil tangan Nurul. And Nurul pun jenis orang yang suka tengok benda simple je. Kalau boleh tak nak yang terlalu crowded.


Pada yang nak tempah tu boleh la email Nurul tau. In Sha Allah Nurul akan buat servis yang terbaik. Sebab Nurul pun still baru lagi dalam dunia servis tu. Baru nak mencuba. Hehehe.


Tapi nak inform awal-awal. Nurul bukan seorang yang pro dan hasil kerja Nurul sangat simple. So bagi Nurul, Nurul cuma boleh buatkan design yang simple je. Macam header dan watermark Nurul tu :D Tapi apa-apa pun, kalau ada permintaan Nurul akan buat sebaik mungkin :D

You Might Also Like

14 Comments

  1. Wahhhh ada watermark baru! hehe syed sampai sudah takda watermark sebab malas nak buat. Guna header sendiri je ganti watermark kah2.

    ReplyDelete
  2. Cantik watermark, semoga murah rezeki nurul :D

    ReplyDelete
  3. Cantik. Kak Ana suka ada warna merah tu. Nampak elegance 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Nurul memang suka merah.. tu yang letak sikit ^^

      Delete
  4. Oklah tuh..lawa apa Watermark yang macam nih! Simple lagi nampak cantik dari yang crowded2! hehe.

    ReplyDelete
  5. nak jugak buat watermark sendiri tapi takkda idea hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. try je reka2.. nanti ada la idea tu :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email