WATERMARK SYAHIRAHVALIANT DOT COM

By Nurul Syahirah - February 12, 2017


Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah. Akhirnya syahirahvaliant.com dah ada watermark sendiri. Hahaha. Just simple watermark je. Nurul bukannya pro dan macam ni je la hasil tangan Nurul. And Nurul pun jenis orang yang suka tengok benda simple je. Kalau boleh tak nak yang terlalu crowded.


Pada yang nak tempah tu boleh la email Nurul tau. In Sha Allah Nurul akan buat servis yang terbaik. Sebab Nurul pun still baru lagi dalam dunia servis tu. Baru nak mencuba. Hehehe.


Tapi nak inform awal-awal. Nurul bukan seorang yang pro dan hasil kerja Nurul sangat simple. So bagi Nurul, Nurul cuma boleh buatkan design yang simple je. Macam header dan watermark Nurul tu :D Tapi apa-apa pun, kalau ada permintaan Nurul akan buat sebaik mungkin :D

  • Share:

You Might Also Like

14 Comments