THE WINNER | CONTEST SURIA RESORTS - Syahirah Valiant

February 07, 2017

THE WINNER | CONTEST SURIA RESORTS



Assalammualaikum wbt,


Wahhhh ! Ramai yang komen berdebar-debar nak tahu keputusan siapa pemenang contest yang Nurul anjurkan hari tu ye ^^ Hehehe ~ Nurul pun tengah excited nak announce kan :D


By the way Nurul mintak maaf ye terpaksa announce lambat sebab ada banyak kekangan masa. Sekarang ni pun tengah curi2 masa untuk bukak blog sekejap untuk announce siapa pemenang bertuah tu. So, korang dah ready ke ? Hehehe ~ Pada yang tak menang tu, cuba lain kali ye. Banyak lagi contest yang akan datang. So tak mau sedih2 ye :)




PEMENANGNYEEEEEEEEE !!!



Oppps , sebelum tu Nurul nak inform macam mana korang nak claim hadiah tau ^^ tak kira la menang no berapa pun, pastikan ikut syarat yang Nurul kasi ni untuk claim hadiah ye sayang2 semua. Nanti hadiah korang tu burn macam tu je. Kan dah sayang :D



PEMENANG 1 HINGGA 3

1. Nyatakan url blog anda dan tempat ke berapa anda menang.

2. Isikan details2 berikut :
    - NAMA PENUH
    - ALAMAT PENUH
    - NO TEL

3. Dan emailkan ke : syahirahvaliant@gmail.com




SAGUHATI

1. Nyatakan url blog anda.

2. Emailkan ke : syahirahvaliant@gmail.com




PEMENANG TEMPAT - 1




PEMENANG TEMPAT - 2




PEMENANG TEMPAT - 3




SAGUHATI










Tahniah kepada pemenang :D So boleh la claim hadiah masing2 ye.. In Sha Allah dalam masa terdekat ni Nurul ada buat contest baru. Boleh la korang join nanti ye ^^

19 comments:

  1. Allahuakbar.. Subhanallah.. Tak sangka boleh menang.. TQ allah.. TQ Nuruk.. TQ suria resort. Hadoii cam mimpi lak... Rezeki anak baru.. Alhamdulillah.. Tahniah pd semua pemenang juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sama2 awak.. excited sampai typo haaa.. :D

      Delete
  2. Tahniah kepada semua pemenang. :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah !

    Lahh, saya salah paham rupanyaaaa~ hahahah~ egtkan kena terus buat ucapan..rupanya boleh tulis ayat ayat lain, biarpun melebihi 100 kata, kecuaki ucapan. yang takleh lebih 100 perkataan... huhu~

    Ok, bukan rezekiikuuuuu

    ReplyDelete
  5. Tahniah pemenang 😁😁 selamat berholiday nanti hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang..semua ucapan yang menang memang best dan ada yang panjang-panjang yea..ingatkan betul-betul nak kena ikut syarat tidak melebihi 100 patah perkataan. tak apalah belum ada rezeki lagi. Tahniah lagi sekali untuk semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki.. baru dapat komen nurul kat blog.. terima kasih banyak2.. tak sangka jugak boleh menang..

    details alamat semua dah sent kat email nurul .. :))

    terima kasih sekali lagi suria resorts dan nurul :))

    ReplyDelete
  8. Allhamdulillah tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D