SELSEMA VS BATUK

Friday, February 10, 2017



Assalammualaikum wbt,


Memandangkan tengah mood demam ni, kepala terasa pusing-pusing. Hahaha ~ Korang pernah rasa macam mana kan. Lagi-lagi kalau bercampur dengan migrain. Fuhhh ! Package yang memang menakjubkan >.<


Selsema vs batuk? Bagi Nurul dua-dua menyakitkan. Kalau selsema, bila hidung da tersumbat confirm naik sampai kepala. Dan dunia terasa seakan-akan berputar. Hehehe ^^ Malam pun payah nak tidur sebab hidung tersumbat. Kalau batuk pulak dada akan sakit. Memang seksa sangat beb. Ni pun kalau nak tidur malam kemaen payah lagi. Mulalah kejap-kejap bangun balik sebab nak cari vicks. 


Tapi nak buat macam mana kan. Terima hakikat sebab awak tu tengah demam. Hehehe ~ Nak tak nak kena tahan je la. Kan best kalau baymax sebenar wujud. Hahaha. Sedap giler peluk sebab dengan gemok dia tu. Hahaha ^^


Untuk pengetahuan korang, Nurul ni memang serious hantu baymax. Pantang nampak baymax walaupun ianya gambar sahaja. Banyak giler koleksi barang baymax Nurul. Nurul siap beli teddy bear baymax yang besar gedabak tu. Memang tu peneman Nurul time tidur. Pantang kalau ada orang usik baymax Nurul tu. Memang kena la dengan Nurul. Hahaha *tak baik betul* Haaa ! Kasut pun Nurul ada beli kasut baymax. Nampak tak tahap fanatic dia dah macam mana ^^ 

You Might Also Like

2 Comments

  1. sama laa!! sekarang ni memang musim demam, batuk, selsema kot. semua package...haih. takpe2. sakit tu kan penyembuh dosa.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kan.. memang package sekarang ni.. :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us