REMINDER CLAIM HADIAH - Syahirah Valiant

Post Top Ad

February 08, 2017

REMINDER CLAIM HADIAH

home, luxury, and house image


Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah. Kita masih bernafas hari ni :) Pagi2 bukak google jumpa gambar house tu. Cantik sesangat. Hehehe. Ala-ala vintage gitu :D


Haaaa, Nurul sebenarnye nak ingatkan kepada pemenang contest Suria Resorts supaya claim hadiah korang secepat mungkin ye. Tak nak hadiah ke? Hehehe ~ Mestilah nak kan :D so cepat2 claim tau. 


Last but not least, semoga hari korang hari ni lebih baik daripada semalam 😊

2 comments:

  1. terima kasih nurul.. nasib g komen kat blog ..kalo tak tak tahu huu.. cam ner ni nak claim hiii

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad