PENTING KE SEO TU ?

By Nurul Syahirah - February 09, 2017

Image result for seo



Assalammualaikum wbt,


Blogger semua mesti pernah dengar pasal SEO kan? Apa la pulak SEO tu? Hehehe ~ Buat pengetahuan korang, SEO ni tersangat lah penting untuk blogger semua. Sebab apa? Sebab, bila blog kita mesra SEO, automatik google akan detect setiap post dalam blog kita dan orang ramai pun boleh klik link blog awak tu. Sekaligus boleh la naikkan pageviews blog awak. Best kan? ^^


Alahhh ~ SEO je pun. Tak penting. Malas la aku nak ambik tahu. Aippp ! Jangan ada ciri-ciri macam ni tau. Kesian dekat diri sendiri nanti. Da penat2 jadi blogger, tapi blog kita tak mesra dekat google pun. Kan da kira rugi sangat tu. So buat tindakan anda sekarang tau ^^







Ni Nurul share SEO blog Nurul. Alhamdulillah, da capai 100% ^^ Apa yang penting kena usaha dan capai apa yang awak nak tu. Jangan berhenti tengah jalan tau.




Nurul nak tolong sesiapa yang nak SEO blog dia jadi 100%. Sekarang ni free of charge je tau. So meh sini Nurul tolong buatkan. Mana yang boleh buat sendiri, boleh la buat. Sebab kadang2 ada yang email dekat Nurul yang dia tak faham satu pun pasal code dekat blog. So contact je Nurul ye ^^


E-mail : syahirahvaliant@gmail.com




Cuba share entri ni dapat membantu korang tak? ^^ Jom derma dekat SINI

  • Share:

You Might Also Like

12 Comments