KEBAIKAN ALFALFA COMPLEX - Syahirah Valiant

Latest

February 26, 2017

KEBAIKAN ALFALFA COMPLEX

Assalammualaikum wbt,

Rata-rata sekarang ramai yang dah consume supplement Shaklee. Banyak sangat supplement yang Shaklee ada. Tapi, kita kena tengok apa masalah yang kita hadapi sebelum consume tau. Dapatkan FREE CONSULTATION hanya daripada Nurul ^^ Ni Nurul nak share apa kelebihan Alfalfa dan kenapa korang perlu consume. Semoga entri kali ni dapat membantu korang ye ^^



Alfalfa Complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr.Shaklee dalam tahun 1950-an.


Diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas daripada pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Alfalfa juga dikenali sebagai "RAJA SEGALA TUMBUHAN" .





KELEBIHAN & KEBAIKAN ALFALFA SHAKLEE / ALFALFA COMPLEX

  • Mencuci hati, darah dan usus - ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete's foot) dengan berkesan.
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hypersaditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
  • Menyingkirkan lemak & kolestrol - kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya afalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
  • Melawan tumor - memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
  • Melegakan keletihan - melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit.
  • Mencegah / merawat atritis - melegakan sakit atritis dan kesakitan.


Wahhh ! Banyak sangat kebaikan Alfalfa ni. In Sha Allah, dengan ikhtiar yang ikhlas dan doa yang berterusan, setiap penyakit tu akan dapat disembuhkan. Ia cuma mengambil masa untuk sembuh. Bukan untuk orang yang ada penyakit je tau. Untuk kita yang sihat ni pun boleh consume Alfalfa sebagai supplement harian :)


Ni serba sedikit lain-lain kelebihan alfalfa ^^

  • Legakan sakit-sakit sendi dan belakang
  • Membantu menghilangkan kelesuan dan tekanan
  • Memberi kelegaan semasa period
  • Membantu merawat asma
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Membantu mencuci buah pinggang & merawat kencing kotor

  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Membantu masalah keputihan pada wanita
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Milk booster
  • Meningkatkan stamina lelaki


Jom kita baca testimoni pelanggan yang dah berpuas hati dengan Alfalfa ^^



Alfalfa jugak dapat membantu mengintimkan lagi hubungan suami isteri ;D
















Percayalah, setiap ikhtiar kita bersama dengan doa, In Sha Allah, Allah akan bantu kita dalam setiap perkara pun. Yang penting, teruskan usaha dan selebihnya berserah pada Allah :D





Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh hubungi Nurul ye :


SHAKLEE INDEPENDANT SHAKLEE

NURUL ( 1252912 )

EMAIL : SYAHIRAHVALIANT@GMAIL.COM

WHATSAPP : 017-3575871







Untuk pembelian Alfalfa Complex, boleh klik gambar ni ye. Barang akan direct dari HQ ^^ *Right Clik + Open Link In New Tab*



2 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D