I'M BACK - Syahirah Valiant

Latest

February 25, 2017

I'M BACK




Assalammualaikum wbt,

Sekian lama Nurul tak update blog. Hahaha. Takde la lama sangat kot :D Ye la kan ~ Macam Nurul cakap sebelum2 ni. Isnin-Jumaat memang Nurul tak sempat nak bukak laptop sebab balik kerja je terus tidur. Penat punya pasal tu. So sabtu ahad je la ada peluang untuk bukak laptop ni ^^


Rindu sangat dengan kawan2 bloggers Nurul ni. And nak inform yang Nurul akan teruskan review blog yang join segmen Nurul ye. Jangan risau. Nurul akan review ikut turn ye sayang2 semua. Alhamdulillah, ada jugak yang sudi nak join segmen yang tak seberapa Nurul tu. Mana yang nak tengok sesi review yang lepas2 tu boleh la tengok dekat bahagian Review Blog tu ye. Semua Nurul letak dekat situ ^^



Meh join segmen Nurul yang telah on going tu sebelum tamat. Klik je SINI ^^

3 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D