HEADER BERWAJAH BARU - Syahirah Valiant

February 11, 2017

HEADER BERWAJAH BARU



Assalammualaikum wbt,


Excited nak buat entri ni. Hahaha. Akhirnya syahirahvaliant.com dah berwajah baru. Takde yang baru sangat la. Hahaha. Header tu je yang baru. Walaupun tak seberapa designnye tu, tapi Nurul puas hati sebab hasil dari tangan sendiri. Hahaha. I'm not a profesional person ^^ 


Tak boleh tidur semalam so kita godek-godek je la photoshop tu. Disebabkan dah lama tinggal, boleh jadi lupa pulak nak buat header. Betul la orang cakap kan. Practices makes perfect :D So itu lah hasilnye. Ada banyak lagi kekurangan. Kena belajar lagi ni. Hahaha. Paling Nurul fail bab nak transparent kan gambar. Kemain gagah nak transparent kan gambar cat tu. Alhamdulillah berhasil jugak. Berpinau mata nak tengok betul-betul. ^^


Sekarang ni Nurul dalam proses nak mengedit blog kawan baik Nurul sendiri. Nanti Nurul update bila dah siap ye :D





Korang rasa entri ni best? Nak mintak korang klik TABUNG BELAJAR Nurul ye :D

4 comments:

  1. Its beautiful. 😍 and its my favourite color. Kudos nurul.

    ReplyDelete
  2. simple and nice... akak nk tempah boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tq kak.. boleh je kak.. e-mail je akak nak macam mana :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D