EDITING BLOG | IZZATI SYAHIRAH

By Nurul Syahirah - February 11, 2017




Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak edit blog kawan kita ni. Simple and nampak profesional sangat. Hehehe. Alhamdulillah kawan kita ni suka. Nurul pun bukannya pro dalam edit-edit ni. Mana yang Nurul rasa cantik Nurul buat je ^^


Dan yeahhhh !! Watermark Nurul dah siap. Nurul memang suka tengok sesuatu yang simple dan tak crowded. Kalau blog kita tu berat nak loading, maksudnya ada sesuatu yang buatkan blog korang tidak akan dikunjungi oleh blogger lain. So korang kena timbang blog korang tau ^^



Korang nak buat tempahan header, edit blog dan lain-lain? Boleh lah email Nurul ye. Harga serendah RM5 ^^  And jangan lupa singgah blog kawan kita ni ye IZZATI SYAHIRAH

  • Share:

You Might Also Like

8 Comments