EDITING BLOG | IZZATI SYAHIRAH

Saturday, February 11, 2017




Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak edit blog kawan kita ni. Simple and nampak profesional sangat. Hehehe. Alhamdulillah kawan kita ni suka. Nurul pun bukannya pro dalam edit-edit ni. Mana yang Nurul rasa cantik Nurul buat je ^^


Dan yeahhhh !! Watermark Nurul dah siap. Nurul memang suka tengok sesuatu yang simple dan tak crowded. Kalau blog kita tu berat nak loading, maksudnya ada sesuatu yang buatkan blog korang tidak akan dikunjungi oleh blogger lain. So korang kena timbang blog korang tau ^^



Korang nak buat tempahan header, edit blog dan lain-lain? Boleh lah email Nurul ye. Harga serendah RM5 ^^  And jangan lupa singgah blog kawan kita ni ye IZZATI SYAHIRAH

You Might Also Like

8 Comments

  1. Wahhhh terbaiklah hehehe simple and nice je :)

    ReplyDelete
  2. cantik dan kemas, suka hasil edit awak :)

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  3. wah.. murah sngt servis awk. bagus la. kalau blogger baru yg nak edit ni msti berpatutan. dan hasil kerja awk pun kemas! sy suka tngok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sebab design yang Nurul akan buat memang berpatutan dengan harga sebab simple je :D terima kasih kak :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email