DISKAUN RM10 PEMBELIAN SHADES ??

Saturday, February 04, 2017

Assalammualaikum wbt,


Korang !! Nurul ada good news untuk korang ni. Nak tak diskaun RM10 untuk pembelian shades? Shades tu apa? Hehehe. Takpe2, kejap lagi Nurul tunjuk apa benda tu ye.


Untuk drive memang sesuai sangat. Boleh reduce 100% masalah silau korang tu. Lepas tu untuk percutian korang memang takkan lengkap dengan shades dari diaorang ni. :D 


Diskaun ni memang khas untuk followers blog Nurul tau. Serious beruntung tau korang ni. Siap ada yang nak kasi diskaun lagi tu. Nak ingatkan sekali lagi, korang kalau nak beli shades, please jangan beli yang cikai2 tu. Macam harga RM20 yang orang ramai selalu jual tu. NOPE !! Jangan sesekali beli yang tu.


Nurul bukan hasut korang tau. Tapi memang hakikat. Doktor pakar mata pun cakap shades atau spec yang murah macam tu akan rosakkan mata korang. Please sangat2 sayang mata korang tu. Belilah yang setanding dengan original. Ingat ye. Nurul sayang mata Nurul sebab tu Nurul tak pernah beli yang cikai2 tu. Mata ni sangat sensitif tau. Please jaga dan hargai betul2.












Macam mana nak dapatkan DISKAUN tu?

You Might Also Like

2 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email