DEMAM PENGHAPUS DOSA KECIL

By Nurul Syahirah - February 10, 2017



Assalammualaikum wbt,


Semalam dah cuti. Hari ni cuti lagi. Yeahhhh ~ Hahaha. Tu pun cuti ada sebabnya. Sebab DEMAM ! Huhuhu ~ Semalam elok je sehat siap boleh setting untuk kenduri dekat surau. Tup tup lepas habis kenduri terus demam. Demam panas pulak tu. Nak tidur pun bukan main payah lagi. 


Tahu-tahu la kan kalau dah demam tu macam mana. Style Nurul kalau demam mesti hidung tersumbat, batuk tu memang teruk la dan jarang sekali orang kena, sakit-sakit badan. Badan rasa lenguh lain macam je. Sebab tu susah sangat nak tidur. Bila dah betul-betul mengantok baru la boleh lelapkan mata tu.


Jeng jeng jeng, itulah ubat yang Nurul dapat. Alhamdulillah klinik tu senang nak dapat MC. Kalau klinik lain kadang-kadang susah nak dapat MC. ^^






Disebabkan ibu abah keje, so Nurul terpaksa la pergi klinik sorang-sorang. Gagah jugak tu untuk drive. Hahaha. Mentang-mentang da dapat lesen kan. Tapi bagus jugak. Dah jadi emergency macam ni senang dapat pergi sendiri. Takyah susahkan ibu abah untuk ambik cuti. Saya la perempuan yang BERDIKARI. Hahaha ~ Perasan no 1 >.<" 


Haaa, dah alang-alang tu Nurul nak inform korang. Nurul nak buat 1 segmen. Tak tahu lagi la segmen apa. Hehehe. Hope korang sudi la nak join tau :D

  • Share:

You Might Also Like

6 Comments