DEMAM PENGHAPUS DOSA KECIL

Friday, February 10, 2017



Assalammualaikum wbt,


Semalam dah cuti. Hari ni cuti lagi. Yeahhhh ~ Hahaha. Tu pun cuti ada sebabnya. Sebab DEMAM ! Huhuhu ~ Semalam elok je sehat siap boleh setting untuk kenduri dekat surau. Tup tup lepas habis kenduri terus demam. Demam panas pulak tu. Nak tidur pun bukan main payah lagi. 


Tahu-tahu la kan kalau dah demam tu macam mana. Style Nurul kalau demam mesti hidung tersumbat, batuk tu memang teruk la dan jarang sekali orang kena, sakit-sakit badan. Badan rasa lenguh lain macam je. Sebab tu susah sangat nak tidur. Bila dah betul-betul mengantok baru la boleh lelapkan mata tu.


Jeng jeng jeng, itulah ubat yang Nurul dapat. Alhamdulillah klinik tu senang nak dapat MC. Kalau klinik lain kadang-kadang susah nak dapat MC. ^^






Disebabkan ibu abah keje, so Nurul terpaksa la pergi klinik sorang-sorang. Gagah jugak tu untuk drive. Hahaha. Mentang-mentang da dapat lesen kan. Tapi bagus jugak. Dah jadi emergency macam ni senang dapat pergi sendiri. Takyah susahkan ibu abah untuk ambik cuti. Saya la perempuan yang BERDIKARI. Hahaha ~ Perasan no 1 >.<" 


Haaa, dah alang-alang tu Nurul nak inform korang. Nurul nak buat 1 segmen. Tak tahu lagi la segmen apa. Hehehe. Hope korang sudi la nak join tau :D

You Might Also Like

6 Comments

  1. segmen nurul tu nnti org brunei blh join ke eheh

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye..
    Selamat berehat.. Jangan lupa makan ubat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. In Sha Allah ^^ terima kasih kak :D

      Delete
  3. Syafakillah Nurul. 😘
    InsyaAllah kak ana join lagi 😀

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email