CALON-CALON PEMENANG ??!!

Sunday, February 05, 2017

Assalammualaikum wbt,


Nurul dah submit dekat pihak Suria Resorts senarai calon pemenang contest yang Nurul anjurkan hari tu. Ingat lagi kan ? :D


Seramai 10 calon dipilih oleh Nurul berdasarkan kreativiti ucapan masing-masing. Tetapi hanya 3 orang pemenang sahaja yang akan dipilih oleh Suria Resort untuk memenangi hadiah utama daripada pihak mereka. Dan 5 lagi pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Nurul sehinggalah Nurul rasa nak tukar bloglist tu ^^





Jeng Jeng Jeng ~ Berdebar tak ^^ Nurul pun berdebar nak tahu siapa yang bakal dipilih oleh Suria Resorts. Ucapan korang yang join sangat2 awesome sampaikan Nurul rasa nak pilih semua je. Tapi apakan daya, pihak Suria Resorts minimumkan Nurul untuk pilih 10 calon sahaja ^^



Jangan risau. In Sha Allah ada rezeki korang nanti. All the best semua. :D

You Might Also Like

13 Comments

  1. InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana. All the best to all 😘

    ReplyDelete
  2. wah wah cam tak sabaq jer..apapun enjoy nurul buat contest macam ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tq awak sebab enjoy dengan contest kita ^^

      Delete
  3. salam perkenalan =) done foolow sini

    ReplyDelete
  4. Wahh, tahniah kepada yang tercalon... best nye if terpilih kan....
    AMIN, ALL THE BEST SEMUAAA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. In Sha Allah ada rezeki nanti :D

      Delete
  5. all the best untuk smua. msti yg join ni berdebar2. hehe

    ReplyDelete
  6. alaaaa..cek nama takde dalam list senarai peserta punn tapi saya join T_T

    ReplyDelete
  7. berdebar tggu keputusan..semoga berjaya

    ReplyDelete
  8. Wahh berdebar-debar ni.. Pape pown tahniah pada yg terpilih nnti.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah pada pemenang nanti ye..xsabar nak tahu keputusan..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email