BLOGLOVIN'

By Nurul Syahirah - February 05, 2017



Assalammualaikum wbt,



Masih ramai yang tak familiar lagi dengan BLOGLOVIN' lagi kan? Mana yang dah tahu tu tahniah :D Nurul pun masih nak berjinak-jinak dengan Bloglovin' ni. Masih blur2 lagi apa benda ni. Hehehe ^^

Kena godek2 baru la tahu apa benda kan. Apa yang Nurul nampak dia ni macam blog jugak. Kita akan connect dengan blog asal. 





Sama je kan macam blog ^^ Tapi part ni paling Nurul suka. Bloglovin' ni macam ala-ala gaya Instagram gitu. Kalau kita suka apa yang kawan blogger kita post, kita boleh klik LOVED tu. Excited sangat bile dapat tahu :D


So korang boleh la try sign up Bloglovin' ni. Sekadar suka-suka je pun boleh tau.


Dah alang-alang tu jom kita support each other ye :D


Follow

  • Share:

You Might Also Like

7 Comments