BLOGLOVIN' - Syahirah Valiant

February 05, 2017

BLOGLOVIN'



Assalammualaikum wbt,



Masih ramai yang tak familiar lagi dengan BLOGLOVIN' lagi kan? Mana yang dah tahu tu tahniah :D Nurul pun masih nak berjinak-jinak dengan Bloglovin' ni. Masih blur2 lagi apa benda ni. Hehehe ^^

Kena godek2 baru la tahu apa benda kan. Apa yang Nurul nampak dia ni macam blog jugak. Kita akan connect dengan blog asal. 





Sama je kan macam blog ^^ Tapi part ni paling Nurul suka. Bloglovin' ni macam ala-ala gaya Instagram gitu. Kalau kita suka apa yang kawan blogger kita post, kita boleh klik LOVED tu. Excited sangat bile dapat tahu :D


So korang boleh la try sign up Bloglovin' ni. Sekadar suka-suka je pun boleh tau.


Dah alang-alang tu jom kita support each other ye :D


Follow

6 comments:

  1. Kita pun baru jak dpt tau pasal bloglovin ni. yg penting dia easy utk tgk feed berbanding blogger. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. memang sokong ! and kalau apps dalam fon pun ringan je ^^

      Delete
  2. sy pun bru jinak2 dgn bloglovin ni. :) btw dah follow syahirah dkt bloglovin

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. tq awak ^^ nanti kita followback ye. Kita pun baru nak guna bloglovin' ni. masih blur apa benda tu >.<'

      Delete
  3. Saya dah follow Syahirah juga. Feeds bloglovin best sebab ringan dan lebih kena dengan apa yang kita nak baca, heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tq awak sebab follow kita ^^ kan ~ senang je nak baca..

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D