AFFILIATE | SIMPLE HIJAB - Syahirah Valiant

Post Top Ad

February 09, 2017

AFFILIATE | SIMPLE HIJAB

1



Assalammualaikum wbt,


Jom kita sama-sama kongsi rezeki antara blogger ye ^^ Ni Nurul nak share macam mana korang boleh buat income hanya dengan affiliate. Apa benda la affiliate pulak tu? Hehehe. Cuba korang baca ni ye :D Tak faham tanya je Nurul nanti ye.





So, ini lah istilah affiliate. Jom kita join affiliate Simple Hijab. Komisen pun lumayan jugak tau. Rugi kalau korang tak grab peluang ni. Sambil-sambil tu boleh la shopping. Hehehe ~ Serious cantik giler tudung dekat sini. Sesiapa yang Hijabista tu memang akan rambang mata. Harga pun setanding dengan kualiti tau. Memang berbaloi ^^ Nak join affiliate tak tahu macam mana? Jangan risau. Klik link dekat bawah yang Nurul kasi ni ye :D


8 comments:

  1. Owh macam ni rupanya affiliate program tu. tqq for info

    ReplyDelete
  2. Hmmm macam nice je, boleh topap duit poket ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. a'ah.. tahu takpe.. walaupun sikit sekurang-kurangnya ada la duit poket sikit ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad