APPS YANG ADA DALAM IPHONE 6 KESAYANGAN - Syahirah Valiant

February 05, 2017

APPS YANG ADA DALAM IPHONE 6 KESAYANGAN



Assalammualaikum wbt, 


Selamat pagi semua :D Ok, Pagi2 ni terajin pulak nak update blog. Tak pernah2 haaa update blog pagi2. Hehehe ~ Selalunya da petang la baru rajin nak menghadap blog ni ^^


Hari ni Nurul nak share dengan korang apps apa yang ada dalam Iphone 6 Nurul. Apps biasa2 je. Mana la tahu korang nak download kan. Best pakai phone gb dia besar. Macam2 nak didownloadnye. Hehehe ~ :D




Ni HOME Iphone 6 Nurul. Apps dekat sini kebiasaannya apps yang da sedia ada masa beli tu. So dekat sini memang jarang Nurul guna. Guna pun untuk bukak camera, photos, app store, settings dengan notes je. :D





Haaaa, serabut betul dengan nombor2 tu. Hahaha. Nurul ni paling malas nak bukak apa yang ada dekat situ. Macam updates atau mesej yang tak penting. Kadang2 biarkan je macam tu banyaknye >.<"

Yang dekat sini memang kerap Nurul pakai. Nurul suka pakai 2 je slide sebab tak suka banyak2 slide. Nanti nak cari tak jumpa pulak. Macam ni dikumpulkan pada 1 tempat je.


Extras ni takde benda pun. Ni memang da ada time Nurul beli tu. Nurul pun tak tahu apa function dia. Hehehe. Contacts tu pun bukannya bukak. Memang tak pernah bukak pun ^^





Haaaa, yang ni memang kerap giler Nurul bukak. Lagi2 memang Nurul buat online bisnes kan. Memang benda2 ni penting sangat3. Sampai tak terbukak mesej yang ada tu. Hehehe :D





Photo & Video ni pun jarang Nurul bukak. Bukak bile perlu je. Macam nak edit2 gambar ke untuk letak dalam Instagram. Kalau testimoni customer Nurul suka edit guna Picsart tu. Banyak function nye. Tapi kena godek2 sebab agak sukar untuk mula2 tu.





Jeng jeng jeng ~ Ni memang khas untuk blog Nurul. Ni Nurul letak mana yang penting je. Kadang2 Nurul dekat luar suka update guna fon. Tapi kan ~ Memang jarang update guna fon sebab tak best. Hahaha. Kecik pulak tu. Lagi puas update guna laptop :D




So, itulah apps yang ada dalam Iphone 6 Nurul. Serabut kan? Hahaha ~ Memang Nurul suka susun macam tu dan Nurul bukan lah rajin sangat nak bukak mesej2 yang masuk. So, itulah jadinya >.<" Sekarang korang da ada idea kan nak download apps apa dekat phone kesayangan korang tu? :D Kalau korang rasa ada something apps yang best, share2 la eh. Mana la tahu Nurul nak download nanti ke :D

2 comments:

  1. ohh blogtouch tu yg baru eh? before ni ada download blogger tapi uninstall balik sebab tak puas hahahahaha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak puas pun.. lagi best kalau bukak dekat laptop ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D