ADVANCED JOINT HEALTH TABLET - Syahirah Valiant

Post Top Ad

February 26, 2017

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

No automatic alt text available.


Assalammualaikum wbt,


Sakit sendi ni biasanya berlaku terutama bagi golongan warga emas. Sendi yang biasa sakit ialah pada bahagian lutut. *Korang pernah rasa tak? Atau ada family korang yang pernah kena?* Kalau jumpa doktor di hospital atau klinik, istilah yang biasa mereka gunakan kepada pesakit adalah "Kurang Gris" dan "Pelincir dah habis" . Apa benda la pulak pelincir tu kan? Pelincir yang dimaksudkan ialah tulang rawan. Tulang rawan ni akan berkurangan akibat pergeseran antara dua tulang. Tapi jangan risau, ada makanan yang boleh membantu mengekalkan kesihata sendi ni. Dengar macam sakit kan. Yes ! Memang sakit. Kesian pada yang mengalaminya.


Advanced-Joint-Health-Tablet-Shaklee

Advanced Joint Health Tablet


Advanced Joint Health Tablet mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan dalam satu ujian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari.


Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal tau. So semuanya FAKTA ^^


1. Menggalakkan mobiliti
2. Meningkatkan fleksibiliti
3. Meningkatkan fungsi sendi
4. Menyokong kesihatan sendi untuk jangka masa panjang


Advanced Joint Health Tablet turut mengandungi Nutrien Zink, Mangan & Vitamin C, yang setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal dalam membina kolagen penghubung dan rawan yang sihat.




3 MANFAAT UTAMA ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

1. Menyokong keselesaan sendi
2. Meningkatkan kesay kusyen
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat



KELEBIHAN ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

  • 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik.
  • 100% bebas kekerang
  • 100% vegetarian
  • kaplet mudah ditelan
  • tiada perasa tiruan, pemanis & pengawet
  • bebas gluten


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit*



JHT4


SIMPTOM-SIPTOM SENDI YANG TIDAK SIHAT

  • ketegangan
  • lenguh
  • bengkak
  • kesakitan
  • berkeriut atau bunyi klik bising
  • tulang-tulang hilang kalsium & lain2 mineral
  • penurunan kepadatan tulang
  • spina terdiri daripada tulang2 yang dipanggil vertebra. Antara setiap tulang terdapat gel (cakera intervertebral) yang bertindak sebagai kusyen. Batang spina menjadi lebih pendek apabila cakera-cakera beransur hilang bendalir, menjadi lebih nipis & mampat.
  • sendi-sendi menjadi lebih keras & kurang fleksibel. Bendalir dalam sendi-sendi mungkin berkurang & tulang rawan mula gosok antara satu sama lain & menyebabkan kesakitan.


JHT2



Sakit kan. Hurmmm ~ Nurul kesian sangat pada warga emas ataupun yang muda-mudi pun dah mengalami masalah kesakitan yang macam ni. Jangan biarkan kehidupan aktif awak semua terganggu dengan masalah yang remeh macam ni. Pastikan ambik tindakan dengan cepat ye :)






Sebarang maklumat lanjut atau tempahan, boleh hubungi Nurul ye :D


Email : syahirahvaliant@gmail.com
No hp : 017-3575871

Shaklee Independant Distributor (1250877)


COD : Puchong

2 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad