SURIA RESORT | PERCUTIAN ANDA SEKELUARGA

Sunday, January 01, 2017

suria resort


Assalammualaikum wbt,

Memandangkan contest Nurul tengah on going berkaitan dengan Suria Resorts, Nurul nak kasi info sikit tentang resort ni. Rugi tau kalau tak baca. Memang terbeliak mata korang baca nanti sebab dekat sini memang best giler tau ^.^


Suria Resorts & Hotels mempunyai beberapa anak syarikat di antaranya :


SURIA CHERATING BEACH RESORT




SURIA HOT SPRING RESORT BENTONG




SURIA CITY HOTEL JOHOR BAHRU




SURIA HILL COUNTRY HOUSE, JANDA BAIK




MERANG SURIA RESORT




THE ROYAL CAMBRIDGE HOTEL, LONDON




Haaaa, ni la tempat2 Suria Hotel. Dekat London pun ada tau uolsss. Best kan?

Sekarang kita pergi ke part yang paling best. Kita cuci mata pulak tengok apa yang ada dekat sana. Pastikan scroll sampai bawah. Nanti korang rugi :D



ANTARA KEUNIKAN SURIA RESORT & HOTEL






Huhuhu. Sangat best. Nurul pulak yang rasa nak menang. Hehehe. Voucher tu available dekat semua cawangan Suria Resort tau. Korang tinggal pilih je. Maklumat lanjut boleh search dekat web mereka http://www.suriaresorts.com/ .


Jom join contest Nurul ni. Mana la tahu rezeki anak2 dapat jugak merasa pergi sana kan. Musim cuti sekolah bulan 3 nanti boleh pergi. Haaaaa ! Nak pergi honeymoon pun sesuai sangat tau ^^




Sincerely,
Nurul ❤

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email