SHOPEE MY | PLATFORM SHOPPING ANDA - Syahirah Valiant

Latest

January 21, 2017

SHOPEE MY | PLATFORM SHOPPING ANDA


Assalammualaikum wbt,

Ok, Korang mesti pernah dengar kan pasal Shopee Malaysia ni.. Dah pernah try shopping dekat sini?? Haaa ! Belum? Ok, Kalau belum, Nurul memang recommend dekat korang untuk shopping dekat sini.. Kenapa? Sini Nurul bagitahu kelebihan Shopee ni ye..


Nurul memang banyak kali shopping dekat sini.. Harga pun lagi murah daripada kita shopping dekat ig atau fb.. Lepas tu siap ada Free Shipping.. Memang tak rugi.. Then lepas shopping kita akan dapat coins.. Coins tu kita boleh redeem untuk shopping barang lain..

Dekat sini pun ada barang yang harga RM1.. Serious tau.. Hehehe ^^ Senang je nak shopping dekat sini.. Siapa tak tahu boleh tanya Nurul ye.. Nurul akan ajarkan :D 


Sekarang kan ramai scammers dekat ig and fb.. Kadang2 barang tak sampai tapi duit dah lesap.. Kesian pada orang2 yang dah kena.. Haihhh ! Macam2 la dunia ni.. Dengan adanya Shopee, duit kita memang selamat.. Kita akan dapat barang dulu baru la seller dapat duit.. Citenye memang selamat la guna Shopee ni.. So, cepat2 download tau dekat Apple Store atau Google Store :)





Ni nak promote sikit.. Siapa peminat maxi skirt boleh la shopping dekat Shopee Nurul ye.. 100% kain tak jarang dan labuh :D Orang cubby pun boleh pakai skirt ni :)


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D