SENARAI PESERTA MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT - Syahirah Valiant

Post Top Ad

January 01, 2017

SENARAI PESERTA MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

SENARAI PESERTA


Check your number & url blog









































❤ .. Jemput join semua .. ❤

12 comments:

  1. Replies
    1. InsyaAllah. Sis pun nak jugak. Hehe ��

      Delete
  2. Akak datang lapor diri ya Sha..No 32..

    ReplyDelete
  3. takde dalam list nama peserta punnn tapi dah join huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. takkan la takde.. sebab saya dah check da semua ada.. apa url blog?

      Delete
    2. saya bukak blog awak tak boleh bukak. sebab tu tak masuk dalam list. ke salah url?

      Delete
    3. sy buka boleh je url yg sy paste tu hehe..

      http://eiydacalyx90.blogspot.my/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

      Delete
    4. saya bukak memang tak dapat.. blog url not found.. tu yang saya pelik..

      Delete
  4. no.36..hopefully ada rezeki suami n anak :)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad