RESTOCK DEXANDRA - Syahirah Valiant

Post Top Ad

January 02, 2017

RESTOCK DEXANDRA

❤ .. Salam Sayang Semua .. ❤


Hari ni Nurul teruja sangat sebab dapat pergi butik dexandra. Tapi bukan yang HQ la. Butik Mama Azza sangat2 cantik. Memang sedap mata memandang. Kemas dan rapi susun aturnya.

Kenapa Nurul pergi sana? Haaaa, sebab nak restock perfume. Hehehe, Alhamdulillah. Walaupun baru bermula tapi ada jugak rezeki yang Allah kasi. Dexandra ni memang ramai orang suka sampai tak nak tukar perfume lain da.


99% bau ori. Lepas tu harga pun berpatutan. Student pun mampu milik. Nak kecik atau besar pun boleh. ^^



Nurul pun pengguna DEXANDRA. Memang falling in love sebab giler best la bau dia. Bau untuk lelaki pun best. Nurul bau perfume je pun dah melting. Apa lagi dengan si pemakainya kan. Hehehe ^^ So abam2 sado sekalian, nak beli pun boleh.





Ni lepas baru restock. Alhamdulillah. Best giler pilih2 tadi sampai rambang mata ^^  



Sekian sahaja. Jangan was2 dengan kualiti dexandra ni ye. Memang Nurul jamin 500% korang akan berpuas hati dengan dexandra ni. Nurul pun suka apa lagi korang kan. Jangan risau ye. Ni bukannya untuk penyedap hati. BUKAN ! Tapi memang jujur Nurul kata, dexandra tersangat la best. Artis-artis pun pakai ni. Diaorang pun cakap baik beli dexandra daripada beli yang ori. Membazir je ^^



Nak? Meh sini whatsapp Nurul cepat2 ye. Nak call pun boleh. Tapi jangan call time office hour ye :)
017-3575871



Sincerely,
Nurul 

2 comments:

  1. Bestkan Dexandra ni, harga mampu milik tapi wangiannya fuhhh memang terbaik. Mai suka gucci flora! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh.. kita sama.. Nurul pun suka gucci flora ^^ hehehe.. jemput2 la shopping ye ;)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad