SYAHIRAHVALIANT DOT COM - Syahirah Valiant

January 03, 2017

SYAHIRAHVALIANT DOT COM

art, black and white, and blogger image


Assalammualaikum wbt,


Dengan excitednya Nurul buat entri ni. Akhirnya setelah bertahun-tahun Nurul nak, dapat jugak dengan izin Allah dan dijumpai dengan seseorang yang betul. Eh, apa benda tu? :D


Akhirnya Nurul dah ada domain sendiri. Alhamdulillah. Memang dah lama sangat nak dan akhirnya jumpa jugak. Harga pun sangat-sangat berpatutan. Domain ni kita bayar untuk setahun tau. Bukan sebulan. So sangat berbaloi.


Ini lah dia domain Nurul. Terima kasih banyak2 kepada Myideakini. Korang boleh tengok blog diaorang ni kalau nak ambik servis mereka. Servis yang sangat pantas dan Nurul cakap dalam hati, "Eh, dah siap da? Cepat giler!" Hahaha. Sebab teruja sangat sampai boleh tercakap macam tu ^^

Tapi memang Nurul puas hati sangat. Mana taknya, benda yang selama ni kita nak akhirnya kita dapat. Hehehe. 

10 comments:

  1. Wah teringin jugak. Tapi mcm belum layak lg. Hehe. Tahniah Nurul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana.. ishhh, apa cakap tak layak.. first2 pun Nurul rasa macam tu.. tapi kita tak buat lagi mana nak tahu layak ke tak ^^

      Delete
  2. Menariknyaaa, best2.. Mcm nak bt juga je domain sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. memang best... excited je bila da siap tu.. awak pun buat la.. boleh contact Myideakini tu ^^

      Delete
  3. wah tahniah nurul! dh ada domain sndiri

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nurul Syahirah...Akhirnya blog dah ada jenama sendiri yer... :)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D