MY BUSY LIFE

Friday, January 06, 2017

chocolate, milka, and food image


Assalammualaikum wbt,

Dah 2 hari blog tak berupdate oiii. Busy memanjang ~ Mana taknya. Balik kerja memang dah 100% penat. Masa yang tinggal untuk mandi dan solat je. Order customer dan blog ni memang tak lah nak menghadap dengan penatnye kan. Makan pun kadang2 tak. Tapi selalu ye ^^

Masa yang terbaik untuk Nurul menghadap semua tu adalah Jumaat malam, sabtu dan ahad. Hehehe. Baru la ada masa sikit nak buat semua tu. Apa yang paling penting, order customer memang kena buat. Mau kena bambu nanti. Tak mau Nurul hilang customer. Hehehe. 



So, jom share apa plan korang cuti ni? Meh2, jangan malu2 ye. :D

You Might Also Like

2 Comments

  1. < Makan pun kadang2 tak. Tapi selalu ye > ini win. hehe. have a nice weekend awak :)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us