INFO | 6 BLOG PALING RAMAI FOLLOWERS DI MALAYSIA - Syahirah Valiant

January 02, 2017

INFO | 6 BLOG PALING RAMAI FOLLOWERS DI MALAYSIA

❤ .. Salam Sayang Semua .. ❤


Jom kita terjah siapakah blogger yang ada RAMAI followers ^^ Sambil-sambil tu jom kita follow sekali. Boleh cari inspirasi dari gaya penulisan mereka :)




Memang tak dapat disangkalkan lagi bahawa tiada lagi blogger-blogger yang mampu kejar followers Lyssa. Mana taknya, walaupun follower ribu riban, Lyssa sangat sporting dan peramah. Gaya penulisan Lyssa pun boleh buat orang lain tertarik untuk baca.





Bukan hanya glamour di dunia blog, malah di dunia realiti juga. Mereka yang tiada blog pun kenal dengan Fatin Liyana ni. Kecantikan asli Fatin Liyana merupakan daya tarikan utama kepada blog Fatin. 





Mula-mula blogger, kemudian model, kemudian pengacara, lepas tu pelakon. Memang seorang wanita yang serba boleh. Nurul minat giler Hanis Zalikha ni sebab daripada blog. Hanis suka share something yang senang kita nak ikut. Tak percaya? Cuba terjah blog Hanis ^^





Berkahwin dengan abang kandung Fatin Liyana. Sama padan ^^ Korang yang nak baca kisah perkahwinan mereka cepat-cepat la masuk blog Maria. Maria juga seorang Vlogger yang popular. Video beliau kalau tak cecah ratus ribu pageview memang tah sah tau. Jeles pulak kite :p Dia punya entri sempoi dan lawak macam video dia jugak.









Irine pulak tak kurang hebatnya. Kecantikan yang dimiliki olehnya merupakan antara tarikan orang sukakan blog dia. Rasanya semua orang maklum bahawa Irine ni seorang isteri muda. Nurul memang keep in touch dengan blog Irine sebelum Irine berkahwin lagi. Nurul suka sangat2 cara Irine berbisnes. Salah satu impian Nurul, Nurul nak bukak butik macam Irine one day nanti. In Sha Allah, semoga Allah permudahkan ^^




Sekian sahaja perkongsian daripada Nurul. Kalau korang ada tahu sesiapa blogger yang ramai followers, try mention dekat bawah. Nanti Nurul buat part 2 punya. ^^




Sincerely,
Nurul ❤

3 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D