DEXANDRA | WANGIAN KEHIDUPAN

Friday, January 06, 2017

❤ .. Salam Sayang Semua .. ❤


Hari ni entry yang ringan2 je ye. Nurul nak viralkan dekat korang semua something ni ^^ Hahaha ~ Viral la sangat. *Macam la ada orang baca entri kau ni Nurul* :p Hehehe


Korang kalau keluar mostly mesti pakai perfume kan? Terpulang pada masing-masing jenis perfume mana yang korang suka. EDP? EDT? Macam-macam jenis dan nama perfume yang ada di pasaran.


Tapi perfume tu tahan lama tak? Boleh bawak solat dan HALAL??? Pastikan sebelum beli perfume tu korang kaji dulu perfume yang korang pakai macam mana tau.. ^^


"Alaaaaa, malas la nak kaji semua tu. Takde ke perfume yang kita boleh beli je dan sah kandungan dan halalnye?"


Hehehe ~ Mesti la ada wak. Jangan risau. Meh kita usha sikit gambar dekat bawah ni ye :D








Memperkenalkan DEXANDRA, wangian kehidupan anda. Siapa yang tak kenal kan? Dah gah namanya di Malaysia malah di Indonesia baru-baru ni. In Sha Allah akan berkembang terus ke Paris dan London.



"Eh, betul ke wangi DEXANDRA ni? Macam tak percaya je...."


Eh, tak percaya pulak dia ye. Meh sini kita tunjukkan kehebatan DEXANDRA ni. Jangan terkezzuttt pulak ye ^^



See, feedback original ye sayang2 semua. Kita kasi free gift lagi tau. Untung kan? ^^


Tak percaya jugak?!!!! Jangan bising2. Meh try 1 and kasi feedback sikit. Hehehe. Jangan risau, Nurul yakin korang akan puas hati 500% tau *terover pulak* >.<"




Nak order dekat mana? Meh KLIK SINI .. 100 orang customer yang terawal Nurul akan kasi free gift tau. Da la dapat free gift. Dapat gift card lagi tu. Dapat bau tester free2 lagi tu. Hehehe. Banyak tau free gift dari kita. Meh KLIK SINI cepat2 sebelum stock habis ^^

You Might Also Like

4 Comments

  1. Wahhh ada freegift lagi tu. Uitts nanti Safiena terjah facebook sis hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nanti jangan lupa terjah ye ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email