PAHIT MANIS KEHIDUPAN 2016 | WELCOME 2017 !!

Saturday, December 31, 2016

2017

Assalammualaikum wbt,

Sekian lama Nurul tak update blog ni kan. Hurmmm ~ tak berapa nak aktif dalam dunia blog sebab macam-macam benda yang Nurul kena buat. Memang dunia blog ni best. Tersangat best. Memang tak dapat dinafikan lagi. In Sha Allah dalam masa terdekat Nurul akan release new contest untuk korang :D Hadiah yang sangat lumayan tau. Memang rugi tak join. So stay tune guys ;)

Cepat je masa berlalu. Esok tiba nya tahun 2017. Dunia pun makin lama makin tua. Manusia pun makin lama makin meningkat umurnya. Semoga 2017 adalah tahun yang terbaik untuk kita. In Sha Allah. Jangan cepat putus asa dengan apa yang kita lakukan kalau kita nak capai sesuatu. Dengan usaha yang kita ada, In Sha Allah semuanya akan berjalan lancar. Amin :)



SELAMAT TAHUN BARU READERS :*

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email