SHOPPING PANDORA YUK ! - Syahirah Valiant

Latest

October 02, 2016

SHOPPING PANDORA YUK !

Gambar stock

Assalammualaikum wbt,

Hari ni Nurul nak kongsi sikit dengan korang macam mana proses Nurul nak update stock bila stock masuk. Stres nya jangan cakap la macam mana. Tengok tu, Nurul kena kira lagi, catat lagi. Banyak kerja kan? Memang banyak. Tapi takpe. Tu la nama nya rezeki. Susah-susah dulu. In Sha Allah dengan usaha macam ni, Allah akan kasi yang terbaik :)

Sekarang ni ramai yang giler-gilerkan pandora right? Haaaa ~ Nak inform ni. Nurul founder kepada @svshoppe_ dan Nurul jual macam-macam jewellery. Antaranya pandora. Nurul ada 2 jenis pandora. Pandora Inspired Gred 5A dan Pandora Pure Silver. Pandora inspired ni memang mampu milik. So student pun mampu dapatkan. Kalau pandora pure silver ni high quality. Harga pun boleh tahan la kan. So kalau korang nak usha-usha apa tu pandora, boleh la klik sini @SVSHOPPE_ . Jangan risau, Nurul memang 100% trusted seller :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D