BERALIH KE CHURP CHURP - Syahirah Valiant

Latest

October 02, 2016

BERALIH KE CHURP CHURP

churpchurp

Assalammualaikum wbt,

Huhuhu, bad news untuk Nurul !!! :'( Serious Nurul lupa apa password nuffnang. Dan nak buat nuffnang baru tak boleh URL yang sama. So memang tak tahu dah macam mana :'( Email pun macam lupa-lupa ingat je.

So sekarang ni Nurul guna ChurpChurp je. Ni result tahun lepas punya sebab lepas guna Encik Nuffnang tu Nurul tak guna da churpchurp. Sekarang ni terpaksa la guna churpchurp balik. Nurul pun sejak dua menjak ni dah slow dalam dunia blogging. Yela kan ~ Banyak benda nak kena settle. In Sha Allah, rezeki ada dekat mana-mana. Yakin pada diri sendiri. Niat dalam hati kita buat semua ni untuk orang yang kita sayang. Sebab rezeki kita, ada juga rezeki untuk orang lain. Betul kan? :D

1 comment:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D