October 2016 - Syahirah Valiant

October 02, 2016

BERALIH KE CHURP CHURP

Sunday, October 02, 2016 1
BERALIH KE CHURP CHURP
churpchurp

Assalammualaikum wbt,

Huhuhu, bad news untuk Nurul !!! :'( Serious Nurul lupa apa password nuffnang. Dan nak buat nuffnang baru tak boleh URL yang sama. So memang tak tahu dah macam mana :'( Email pun macam lupa-lupa ingat je.

So sekarang ni Nurul guna ChurpChurp je. Ni result tahun lepas punya sebab lepas guna Encik Nuffnang tu Nurul tak guna da churpchurp. Sekarang ni terpaksa la guna churpchurp balik. Nurul pun sejak dua menjak ni dah slow dalam dunia blogging. Yela kan ~ Banyak benda nak kena settle. In Sha Allah, rezeki ada dekat mana-mana. Yakin pada diri sendiri. Niat dalam hati kita buat semua ni untuk orang yang kita sayang. Sebab rezeki kita, ada juga rezeki untuk orang lain. Betul kan? :D

SHOPPING PANDORA YUK !

Sunday, October 02, 2016 0
SHOPPING PANDORA YUK !
Gambar stock

Assalammualaikum wbt,

Hari ni Nurul nak kongsi sikit dengan korang macam mana proses Nurul nak update stock bila stock masuk. Stres nya jangan cakap la macam mana. Tengok tu, Nurul kena kira lagi, catat lagi. Banyak kerja kan? Memang banyak. Tapi takpe. Tu la nama nya rezeki. Susah-susah dulu. In Sha Allah dengan usaha macam ni, Allah akan kasi yang terbaik :)

Sekarang ni ramai yang giler-gilerkan pandora right? Haaaa ~ Nak inform ni. Nurul founder kepada @svshoppe_ dan Nurul jual macam-macam jewellery. Antaranya pandora. Nurul ada 2 jenis pandora. Pandora Inspired Gred 5A dan Pandora Pure Silver. Pandora inspired ni memang mampu milik. So student pun mampu dapatkan. Kalau pandora pure silver ni high quality. Harga pun boleh tahan la kan. So kalau korang nak usha-usha apa tu pandora, boleh la klik sini @SVSHOPPE_ . Jangan risau, Nurul memang 100% trusted seller :)