Penat Shopping Raya

Monday, July 04, 2016

raya

Assalammualaikum w.b.t.

Actually entry ni untuk semalam. Sebab semalam Nurul shopping. Tapi tak sempat update semalam. Penat sangat la katakan. Balik rumah terus tertidur. Hehehe ~

Nak story sikit tentang pengalaman Nurul pergi shopping raya. Mesti ramai dah shopping kan? Dah excited untuk buat persediaan raya. Semalam Nurul shopping dekat GM Klang je. Dekat and sangat-sangat murah. Memandangkan family Nurul ramai, so boleh la beli borong. Automatik dapat harga murah. Hehehe ~ Rezeki untuk keluarga. Ahamdulillah.

Boleh tahan la ramai dekat GM Klang. Berpusu-pusu. Faham lah kan dekat GM Klang kawasan dia macam mana. Kawasan kedai pun agak sempit. So berhimpit lagi dengan ramai orang. Memang panas giler la citenye.

Ramadhan hampir meninggalkan kita. Sekejap je masa berlalu kan. :') Semoga ramadhan kali ini bermakna dalam hidup kita.

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email