Syahirah Is Back !! - Syahirah Valiant

Latest

May 14, 2016

Syahirah Is Back !!

Syahirah Is Back !!


Assalammualaikum w.b.t

Sekian lama aku tinggalkan blog ni.. Serious lama sangat kan.. Nak guna pun tak ingat dah macam mana.. Hehehe.. Takpe2, In Sha Allah lepas ni Nurul akan start balik.. Jeng jeng jeng ~ Nama baru kut sejak da start berbisnes ni..

Haaaaaa.. Lupa nak bagitahu, blog ni dah lama tak bukak sebab busy sikit nak fokus dengan bisnes.. Start bila bisnes ni?? Nurul dah start daripada tahun lepas dan Alhamdulillah kekal sampai sekarang.. Mintak jasa baik korang untuk doakan bisnes Nurul ni berjalan dengan lancar ye.. Amin.. Nurul pun still merangkak lagi mencari ilmu berbisnes ni.. Ingat senang ke?? Susah beb !!! 

Ok la.. Nak tahu Nurul buat bisnes apa? Tunggu next post Nurul umumkan ye.. Sekali gus nak promote2 sikit.. :*

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D