SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT - Syahirah Valiant

June 13, 2015

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT | Assalammualaikum. Tadi baru je edit-edit blog sikit. Then ini lah hasilnya SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT. Walaupun tak banyak yang naik. Tapi Alhamdulillah. 


Then ada something yang buat Ira keliru. Macam mana la nak buat pasal "iframe" tu? Sebab asal Ira tukar je mesti jadi lain. Ira dah baca tutorial yang BLOG PARIHH pernah kasi. Tapi tak menjadi. Blog Ira jadi lagi rosak adalah. Dan sampai sekarang Ira tak jumpa jalan penyelesaiannya. Susah jugak kan pasal SEO ni.

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT
"iframe"


Dan ada lagi satu. Pasal website keywords. Huhuhu. Apa pulak tu?? Tak tahu nak buat macam mana. Mohon tunjuk ajar pada yang pakar. :'(

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT

9 comments:

  1. iframe tu akan hilang sama ada kena buang total pageview... atau subscribe facebook awak... rasanya laaa... cuba try tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah laa.. kena buang facebook tu baru SEO naik.. terima kasih awak :D

      Delete
    2. kemudian cuba cari kode ni --> dalam template blog.

      Lepas tu delete semua yang ada.... preview dulu taw baru save. :)

      nak baca lagi. Rujuk sini - www.bakul2011.com

      Delete
    3. Ok.. Ira cuba.. terima kasih ye :)

      Delete
  2. nak naikkan seo blog? pergi baca kat sini.ada link kat situ untuk jadikan seo blog 100% :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/04/bertambah-ilmu-blog-dengan-exchange.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nanti Ira tengok.. terima kasih ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehe.. Alhamdulillah.. terima kasih :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D