SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT TERKINI

Sunday, June 14, 2015

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT TERKINI

SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT TERKINI | Assalammualaikum. Wahhhh !! SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT dah meningkat. Alhamdulillah. Daripada 68% jadi 95%. Bukan sikit tu. But lagi 5% tu Ira tak tahu macam mana dah. Penat jugak nak godek-godek benda ni. Terima kasih jugak kepada blogger-blogger yang dah bantu Ira dalam SEO ni. Ira memang tak tahu menahu pasal SEO. Tapi Alhamdulillah Ira dah tahu sikit-sikit. So lagi 5% tu macam mana? Sekarang ni Ira tengah pening nak letak WEBSITE KEYWORDS macam mana. Boleh tolong ajar ? :)


SEO BLOG SYAHIRAH VALIANT TERKINI

Haaaa. Ni macam mana ni? Mohon tunjuk ajar pada yang pakar.

You Might Also Like

3 Comments

  1. Tahniah syahirah...semoga terus sukses dalam dunia blog

    http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2015/06/naura-dress.html

    ReplyDelete
  2. yang keyword tulis la.... keyword penting dalam blog awak... tapi pastikan tak kurang dari 5 keyword dan tak lebih dari 20...senang google nk crawler nanti

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us