REVIEW MOVIE : HOME - Syahirah Valiant

June 19, 2015

REVIEW MOVIE : HOME

REVIEW MOVIE : HOME

REVIEW MOVIE : HOME | Assalammualaikum. Buka-buka je sekolah terus tanya kawan ada movie apa. Hehehe. Dan salah satu movie yang Ira suka adalah MOVIE HOME. Cerita kartun yang sangat-sangat comel. Korang kena tengok tau. Try cari link untuk download cerita ni. Ira dah 3 kali tengok cerita ni tapi tak pernah bosan pun.

Cerita ni lebih kepada mengisahkan sekumpulan BOOV nak cari tempat tinggal baru untuk lari dari musuh. Mereka lebih memilih bumi. Dan dalam cerita ni banyak mengisahkan tentang kekeluargaan. Cerita ni ada sedih, ada kelakar. Jangan lupa tengok :D

2 comments:

  1. kat rumah hari2 adik buka cerita Home sampai boleh hafal lirik.. haha who is Boo?

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D