Review Blog : Pemenang I Love Giveaway Seindah Cerita By Nieyl #3

Sunday, June 07, 2015

Colorful Life
Assalammualaikum
Sebelum Ira mulakan entri kali ni. Ira nak mintak maaf kalau apa yang Ira update ni menyakitkan hati tau. :)

Header
- Header yang comel dengan adanya grafik lebah. Alolo. Hehehe. Font header pun simple je. So header tu tak nampak semak dan sedap mata memandang. :)

Gabungan Warna
- Blog yang mempunyai pelbagai warna. Sesuai dengan header dia tu Colorful Life. Blog yang memang sangat colorful. :)

Font
- Font entri dan sidebar yang mudah difahami dan mudah dibaca. Tapi font untuk title tu Ira rasa better tukar sebab susah nak faham tulisan berangkai tu. Ni pendapat Ira je. Sorry dear. 

Keseluruhan
- Blog yang ringan dan mudah untuk loading. Tak banyak sangat iklan. i like it ! ^^ Susunan widget yang teratur dan mudah dicari. Grafik dalam blog ni pun comel sangat-sangat. Keep it up dear :) 

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email